Ontdek de toekomst van dakbedekking met Candur kunstriet

Na jaren van analyse en research is er nu Candur: een hoogwaardig pvc-kunststof dat door toevoeging van cellulose een prachtige rietstructuur heeft. Een duurzame, brandveilige en onderhoudsarme oplossing voor uw dak. Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland!

Icon

Kwaliteit & innovatief

There many variations unavailable, but the majority have suffered.

Icon

Uniek & op maat

There many variations unavailable, but the majority have suffered.

Icon

Duurzaam & bestendig

There many variations unavailable, but the majority have suffered.

Waar traditie en innovatie samenkomen

Traditionele charme,
Moderne technologie

Staat u op het punt een belangrijke beslissing te maken over uw dakbedekking? Het kiezen van het juiste materiaal voor uw dak is cruciaal, niet alleen voor de uitstraling van uw woning maar ook voor de duurzaamheid en veiligheid. Met Candur kunstriet kiest u voor een innovatieve oplossing die de charme van traditioneel riet combineert met de voordelen van moderne technologie. We vertellen u graag meer.

 • Icon
  Rietdekkersbedrijf met jaren ervaring
 • Icon
  Nauwe samenwerking met Candur
 • Icon

  Officiële
  PartnerCandur B.V.

Alles over Candur kunstriet

Onderhoudsarm, veilig en duurzaam

Vlamdovend materiaal

Candur kunstriet is gemaakt van pvc… een vlamdovend materiaal! Daar kan geen enkele coating of spray tegenop. Kopzorgen om brandveiligheid zijn dus verleden tijd als je kiest voor Candur. Om aan te tonen dat het materiaal ook daadwerkelijk vlamdovend is, is er aan onafhankelijk onderzoeks- en keuringsinstituut Kiwa BDA Testing de opdracht gegeven om een brandveiligheidstest uit te voeren. Met de uitkomsten van het onderzoek valt Candur onder de ”harde dakbedekkingen”. In Nederland vertaald zich dat in de classificatie van ‘B.roof t1’

 • Veilig met zonnepanelen
 • Onafhankelijk getest
 • Classificatie B.roof t1
 • Harde dakbedekking

Onderhoudsarme daken

Traditioneel rieten dak is een voedingsbodem voor algen en ongedierte, omdat het vocht opneemt. Candur, rotvrij en waterproof, biedt een oplossing met zijn zelfreinigende kunstriet. Geen onderhoud nodig; u hoeft nooit zelf het dak op. Natuurriet vereist een hellingshoek van 45°, maar met Candur kan dit al vanaf 20°. Dit vergroot de toepassingsmogelijkheden voor architecten en rietdekkers aanzienlijk, waardoor Candur een innovatieve en onderhoudsarme keuze is voor elk dak.

 • Breder toepasbaar
 • Rotvrij
 • Minder inspecties
 • Langere levensduur

Duurzaam en millieuvriendelijk

Candur minimaliseert afval door actief te recyclen, zelfs tijdens productie en plaatsing. Afval wordt omgezet in herbruikbare materialen, onderstrepend onze inzet voor duurzaam afvalbeheer. Candur's vlamdovende eigenschappen maken het een veilige keuze voor zonnepanelen en energieopwekkende systemen. Vergeleken met natuurriet, dat 25-30 jaar meegaat, biedt Candur een langere levensduur, vergelijkbaar met die van kunststof kozijnen, wat bijdraagt aan zijn duurzaamheid. Bovendien heeft Candur een hogere isolatiewaarde, wat de energie-efficiëntie van gebouwen verbetert en voldoet aan de ISDE-subsidie regeling.

 • Lange levensduur
 • Recyclebaar
 • Geschikt voor zonnepanelen
 • Hoge isolatiewaarde
Voorbeelden

Candur kunstriet in het echt

Icon

Project Completed

Icon

Satisfied Clients

Icon

Experienced Staff

Icon

Awards Win

Your roof require professional attention

Book Your Appointment

  Icon

  Quick Response

  There are many variations of passages Ipsum available but the

  Icon

  Quick Response

  There are many variations of passages Ipsum available but the

  Icon

  24/7 Support

  There are many variations of passages Ipsum available but the

  Quality Roofing Contact From

  Need Roofing Any Services?